Nieuw – Nieuw – Nieuw
Help jij mee om de Laatste Loodjes Allee (1,5 km) van de Kiekendief Marathon te versieren en onze deelnemers naar de finish te loodsen? Ben jij familie, vriend(in), collega’s of die gezellige buur ….iedereen mag een leuke spreuk/spandoek of iets anders ludieks plaatsen langs de bermrand van het laatste stuk Bosweg (ter hoogte van de volkstuinen) tot aan de Rivierduinweg.

T-SHIRTS
Bij inschrijven zijn er al t-shirts verkocht, deze liggen voor jullie klaar bij het ophalen van de startnummers. Voor diegene die toch ook nog een shirt willen kopen, dan kan dat op zaterdag 3 juni. Kosten € 12,50 (via betaalverzoek)

VERKEER
We willen jullie er op wijzen dat het parcours NIET autovrij is. je loopt ten alle tijden op eigen risico. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars om jullie te helpen met oversteken. Ze staan er voor jullie, dus volg de instructies van de verkeersregelaars op!
Ook bij het parkeren van de auto, volg de instructies van de parkeerwacht.

AANMOEDIGINGEN
Dit jaar hebben we het laatste stuk van de Bosweg benoemd als “Laatste Loodjes Allee“. We hebben ons spandoek al klaar.
Het lijkt ons leuk als jullie supporters ook een spandoek maken en deze op de Bosweg (vanaf de volkstuinen tot aan de Rivierduinweg) in de berm te plaatsen. Zodat de laatste kilometer een feestje is.

Wij zijn er al bijna klaar voor, we hopen dat jullie er ook bijna klaar voor zijn.

De laatste nieuwsbrief ontvang je op 31 mei.
Stuur je deze nieuwsbrief ook even door naar je Teamleden?

Tot 3 juni.

Organisatie Kiekendief Marathon